INGREDIENTS
1 quilo de rovellons petits
600 ml. d'oli d'oliva
200 ml. de vinagre de vi blanc
sal, pebre negra amb gra
4 o 5 grills d'all
1 branca de farigola
PREPARACIÓ
Netejar els rovellons, passar un drap humit per netejar-los.
Ficar la cassola al foc amb l'oli, el vinagre, els rovellons, la sal, els grans de pebre, els alls pelats i les herbes.
Arrancar el bull i parar el foc.
Introduir els bolets en un pot de vidre de boca ampla i el suc de la cocció.
Tapar els pots i posar amb una olla coberts d'aigua freda.
Fer bullir els pots uns 20 minuts, a partir que bulli l'aigua .
Deixeu refredar, eixugar el pots, posar etiquetes amb la data i guardar al rebost.
Ara que encara es troben bolets, aprofitar per tindre'ls d'aperitiu per Festes.
No els he fet mai d'aquesta manera.
ResponEliminaEs una bona idea aprofitar i tenir uns quants pot al rebost.
Petons.
En tinc de confitats des del setembre i encara no els he provat... la recepta que vagi seguir era ben bé com la teva, així que espero que surtin boníssims!
ResponElimina