INGREDIENTS
2 dorades fresques
2 patates grans
2 cebes
2 grills d'all
1 llimona
sal i pebre
vi blanc
oli d'oliva
julivert
SOM-HI
Netejar les dorades i fem al llom tres talls esviatjats, posem a cada tall 1/2 rodanxes de llimona i espremem sobre una mica de suc. Salpebrem i reservem a la nevera.
Menters tant escalfar el forn a uns 200 º C.
Pelar i tallar les patates i cebes a rodelles fines procurant siguin totes del mateix gruix.
Posem a la plata del forn un bon raig d'oli i fem un llit amb ceba, sobre posar una capa de patates. sobre un altre de ceba i un altre de patates, ben posades perquè es coguin de forma uniforme ( les patates salpebrades) i 2 grills d'alls picats. Sobre posar les dorades i ficar al forn calent uns 10 minuts.
Obrim el forn i afegim un got de vi blanc i si cal, una mica d'aigua, per tant que les patates no s'enganxin i ho deixem coure uns10 minuts més.
Empolvorem amb julivert picat
Servim calent i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
oh, és un dels meus peixos preferits! I fet així al forn, amb el llit de ceba i patata, és com m'agrada més!
ResponEliminaAquest és un plat de festa total!
ResponEliminaQuasi sempre la faig també al forn, està boníssima!
ResponEliminaPetons.
M'encanta!!! a casa meva les patates agraden més que el peix!!!
ResponEliminaPetonets