El trinxat es un plat típic de la Cerdanya, per tant es un plat de Cuina catalana
INGREDIENTS
1 col arrissada
3 o 4 patates
3 grills d'all
150 g. de cansalada viada (tallada fina)
1 tros de botifarra negre (optatiu)
sali pebre
SOM-HI
Netegem la col i descartem les fulles mes fortes de fora, tallem la col a trossos petits i posem a bullir amb aigua i sal a la que afegirem les patates tallades a daus, uns 25 minuts.
Escorrem i menters tallem els grill d'all a làmines i passem per la paella amb oli d'oliva, en compte no es cremin.
Trèiem els alls de la paella i al mateix oli fregim la cansalada tallada petita. Quan sigui rosseta, afegim la col amb les patates xafades, els alls i els talls de botifarra.
Deixem que faci crosta per els dos costats com una truita i servim.
M'encanta el trinxat!! I aquest rosset diu... menja'm!! petons
ResponEliminaIsabel; Un plat contundent, amb molt de sabor, també contundent, i molt preparat, per l'hora d'esmorzar, per després anar a buscar els bolets¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)
hola isabel soy gabriela de barcelonactua , te sigo me gustan tus recetas esta yo la hago mucho es buena y barata
ResponElimina