INGREDIENTS:
250 grams de tonyina natural ( escorreguda)
3ous
2 llesques de pa de motllo (sense crosta)
1/2 got de llet
sal
pebre
salsa rosa
cogombrets agredolços
250 grams de tonyina natural ( escorreguda)
3ous
2 llesques de pa de motllo (sense crosta)
1/2 got de llet
sal
pebre
salsa rosa
cogombrets agredolços
PREPARACIÓ:
Amb un bol posar els rovells d'ou, la tonyina, les llesques de pa mullades amb llet , 2 cullerades de salsa de tomàquet i batre. Muntar una mica les clares amb una punteta de sal i mesclar.
Col·locar la mescla amb un recipient o motllo, apte per microones. Posar al micró 8 minuts al 75% de potencia (uns 600 W.), deixar reposar 2 minuts i continuar la cocció 6 minuts més.
Comprovar sigui cuit, deixar refredar i quan sigui tebi desmot llar.
Cobrir amb salsa rosa i decorar amb cogombrets.
A casa els pirra el pastís de tonyina, a l'estiu el faig sovint! petons!!
ResponEliminaM'enporto la recepta...que em sembla molt fàcil!!!
ResponEliminaPetonets.
Jo també el faig molt al estiu amb forma de plum cake.
ResponEliminaRodonet queda la mar de maco.
Petons.
Sembla fàcil de fer, Teresa, i queda molt bonic, presentat així! Plas, plas, plas!
ResponEliminaIsabel...quan hagi de fer pastissets salats vinc aqui. Ja ets tota una referència...Què bons que són!
ResponEliminaUn clàssic que a casa té l'èxit assegurat!
ResponElimina