Aquesta recepta esta pensada, per la convocatòria d'aquest mes de Memòries d'una Cuinera.
INGREDIENTS:
6 patates mitjanes (de mida semblant)
3 cullerades de formatge tipus Philadelphia.
80 g. de pasta de sobrassada
2 cullerades de nata líquida
formage ratllat
orenga
sal i pebre
SOM-HI
Rentem les patates i les punxem, col-loquem amb un recipient al microones uns 8 minuts al 100% i comprovem.
Deixem refredar i quan siguin tèbies, les pelem i amb una cullereta tipus Paris, les buidem i salpebrem.
Fem una barreja amb la polpa de la patata, el formatge i la sobrassada i aixafem amb una forquilla.
Farcim les patates i amb la resta de farcit afegim les dues cullerades de nata i tirem per sobre amb una mica de formatge ratllat i orenga.
Gratinar i servir tèbies.
Bon profit!!!!!!!
Molt bo el farciment, també m'agrada l'emplatament. La sobrassada amb Philadelphia fa que el gust no sigui gaire fort.
ResponEliminaPetons.
quina pinta aquestes patates!! t'ha quedat un farcit irresistible!!petons
ResponEliminaM'agrada la idea de la sobrassada.
ResponEliminaPetons
Què bones!! amb aquest farcit de sobrassada m'encanten!! un petó!
ResponEliminaQuina recepta tan bona!!!! aquesta ha de caure ràpid!
ResponEliminaPetonets
Boníssima recepta!!!
ResponEliminaPetonets.
Ohhhhhhhhhhh Isabel, m'encanta la sobrassada!
ResponEliminaAquesta proposta serveix com a plat únic.
Moltíssimes gràcies per participar.
Quès bones! formatge i sobrassada un bon matrimoni!
ResponEliminaLes patates, la sobrassada i el formatge combinen super bé.
ResponEliminaUna recepta deliciosa que té l'èxit assegurat!
Quines patates més bones que ens proposes!! Entre tots farem un bon repertori! petó
ResponEliminal'altre dia la meva sogre em va regalar una sobrassada, ara ja se quina recepta fer! jijiji. Gràcies per participar guapa. Petonets
ResponElimina