Ara venen de gust les amanides, oi ??????
Desprès de dies de luxúria gastronòmica i encara que sigui amb un toc de festa, sempre apeteixen i a vosaltres?
INGREDIENTS
4 endívies
1 magrana
50 g. de engrunes de formatge blau danès
6 nous
sal
oli d'oliva
SOM-HI
Netejar les endívies, separant les fulles i posar-les una estona amb aigua perquè perdin una mica l' amargo. M' entres desgranar la magrana i reservar.
Muntar el plat amb les fulles d' endívia, els grans de magrana i sobre les engrunes del formatge i les nous esmicolades , amanir amb una vinagreta o simplement amb sal i oli.
Un platet lleugeret ara vé molt de gust i aquesta combinació de textures i gustos ha de ser boníssima!
ResponEliminaTu ho has dit! Després de la luxúria, la teva amanida és ideal!
ResponEliminaIsabel; Sempre és bona una amanida i aquesta amb magrana, està molt ben representada¡¡
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :O) :O)
Molt bona proposta .sobretot depres de tots aquest grans apats.
ResponEliminaPetons
És veritat que ara cal fer bondat, i amanides com aquesta ajuden molt.
ResponEliminaMolt bona i molt sana.
Luxúria una mica desbocada, je, je je...quina amanida més apetitosa...Sobretot a partir d'avui.
ResponEliminaPels bons propòsits és un plat ideal, i pels no tan bons també, eh!!! Bon Any! petó
ResponElimina