INGREDIENTS
80 g. mantega pomada
200 g. farina integral
180 g. sucre morè
3 ous
1/2 sobre de llevat Royal
5 cullerades de puré de carbassa
pipes torrades de carbassa
sucre llustre
SOM-HI
Posem amb un bol la mantega pomada i afegim el sucre, batem fins a fer una crema i afegim els ous un amb un i quan tot sigui integrat, afegim el puré de carbassa i la farina tamisada amb el llevat, barrejar també les pipes de carbassa.
Omplim les càpsules de les magdalenes, prèviament ficades dins d'un motllo perquè no es deformin i fiquem al forn escalfat a 200º C., uns 20 minuts fins que comencin a agafar color.
Deixem refredar sobre una reixeta i empolvorem amb sucre llustre.
Ha de ser tota una bona sorpressa trobar-se amb les pipes de carbassa al mossegar.
ResponEliminaPetons i bon any!!
Mmmm! Que bones! Sóc molt fan de les magdalenes... i de la carbassa també, que trobo que queda molt bona també amb dolç! Petons
ResponEliminaFeliç Any Isabel!!!
ResponEliminaLo de fer-les integrals es per recuperar-se dels excessos del Nadal??? jajaja
Molts petonets...
Sóc fan de la carbassa, així que m'emporto la recepta d'aquestes magdalenes, que han de quedar molt meloses i molt bones. I molt bo en punt de les pipes de carbassa ;)
ResponEliminaVaja! es poden considerar aptes per dieta?
ResponEliminaBon any Isabel!
ResponEliminaAquestes magdalenes a casa no durarien ni 5 minuts, ens encanten els dolços amb carbassa!
Petons
Sandra
Hola Isabel! Aquesta recepta m'aniria molt bé: tinc una carabassa de 7 kg i estic fent de tot. No he pensant en fer magdalenes! Una molt bona idea.
ResponEliminaEstic contenta que vingueu a la trobada. Et deixo l'enllaç perquè t'hi puguis apuntar:
http://lacuinavioleta.blogspot.com.es/p/open.html
Estarem en família,
Nani
Hola Isabel? com prova l'any nou? jo encara vaig a mig gas tot i que ja treballo però encara vaig encorsetada... tiessa com un pal! Unes magdalenes molt bones i saludables!! petó
ResponEliminaQue pinta tan deliciosa!
ResponEliminaEsta no me la pierdo, cae pronto en mi cocina seguro
Besitos
Lila