La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 12 de gener del 2014

MAGDALENES INTEGRALS DE CARBASSA



INGREDIENTS

80 g. mantega pomada

200 g. farina integral

180 g. sucre morè

3 ous

1/2 sobre  de llevat Royal

5 cullerades de puré de carbassa

pipes torrades de carbassa

sucre llustre


SOM-HI

Posem amb un bol la mantega pomada i afegim el sucre, batem fins a fer una crema i afegim els ous un amb un i quan tot sigui integrat, afegim el puré de carbassa i la farina tamisada amb el llevat, barrejar també les pipes de carbassa.

Omplim  les càpsules de les magdalenes, prèviament ficades dins d'un motllo perquè no es deformin i fiquem al forn escalfat a 200º C.,  uns 20 minuts fins que comencin a agafar color.

Deixem refredar sobre una reixeta i empolvorem amb sucre llustre. 


9 comentaris:

  1. Ha de ser tota una bona sorpressa trobar-se amb les pipes de carbassa al mossegar.
    Petons i bon any!!

    ResponElimina
  2. Mmmm! Que bones! Sóc molt fan de les magdalenes... i de la carbassa també, que trobo que queda molt bona també amb dolç! Petons

    ResponElimina
  3. Feliç Any Isabel!!!
    Lo de fer-les integrals es per recuperar-se dels excessos del Nadal??? jajaja
    Molts petonets...

    ResponElimina
  4. Sóc fan de la carbassa, així que m'emporto la recepta d'aquestes magdalenes, que han de quedar molt meloses i molt bones. I molt bo en punt de les pipes de carbassa ;)

    ResponElimina
  5. Vaja! es poden considerar aptes per dieta?

    ResponElimina
  6. Bon any Isabel!
    Aquestes magdalenes a casa no durarien ni 5 minuts, ens encanten els dolços amb carbassa!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  7. Hola Isabel! Aquesta recepta m'aniria molt bé: tinc una carabassa de 7 kg i estic fent de tot. No he pensant en fer magdalenes! Una molt bona idea.
    Estic contenta que vingueu a la trobada. Et deixo l'enllaç perquè t'hi puguis apuntar:
    http://lacuinavioleta.blogspot.com.es/p/open.html
    Estarem en família,
    Nani

    ResponElimina
  8. Hola Isabel? com prova l'any nou? jo encara vaig a mig gas tot i que ja treballo però encara vaig encorsetada... tiessa com un pal! Unes magdalenes molt bones i saludables!! petó

    ResponElimina
  9. Que pinta tan deliciosa!
    Esta no me la pierdo, cae pronto en mi cocina seguro
    Besitos
    Lila

    ResponElimina