INGREDIENTS
patates
2 cullerades salsa maionesa
1 cullerades salsa tomàquet fregit
pimentó de la Vera
unes gotes de Tabasco
oli i sal
SOM-HI
Tallar les patates a daus, fregir-les, han de quedar cruixents per fora i toves per dins.
Escorre-les del oli i fer la salsa brava barrejant la maionesa amb el tomàquet fregit, les gotes de tabasco i una mica de pimentó vermell (de la Vera).
Servir les patates amb la salsa i a gaudir d'un bon aperitiu.
Les braves són la meva perdició, m'apunto la teva salseta!
ResponEliminaEs un dels aperitius clàssics, em sembla que agraden a tothom.
ResponEliminaPetons.
Ualaa! ja em van bé per refer-me...amb la salseta em costaria poc.
ResponEliminaLes braves són un clàssic, mai poden faltar en un aperitiu!!
ResponEliminaPetons
M'encanten!!! i fa dies que no en menjo... ara em faràs pecar...! bon cap de setmana
ResponElimina