INGREDIENTS
1 quilo de calamars petits
3 cebes
1 copa de vi blanc
2 grills d'all
julivert
sal i pebre
SOM-HI
Netejar els calamars (també ho poden fer a la vostre peixateria)
Tallar la ceba petita i ficar-la amb una paella amb oli, deixar que es cogui lentament. Quan comença agafar color afegir els calamarsets i coure'ls uns minuts, afegir la copa de vi blanc i deixar s'evapori una mica i a continuació tirar la picada d'all i julivert, corregir de sal (poca, perquè els calamars ja en tenen,
tirar un polsim de pebre i servir calents.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!
A casa sempre s'han fet els calamars amb ceba, de petita no m'agradaven gaire, però ara si, i molt que m'agraden i si son calamarsets encara quedaràn més tendres.
ResponEliminaPetons.
Què bons!!! m´agraden moltíssim...i amb la picada final! si no no tindrien sentits. Petons.
ResponEliminaA nosaltres també ens agraden molt! hi faig un flam d'arròs i plat únic!!! petó
ResponElimina