INGREDIENTS
2 filet de lluç sense espines
200 grams de gambetes pelades
1 cueta de rap
1 ceba
1 tomàquet
1 grill d'all
sal i pebre
oli
beixamel
formatge ratllat
SOM-HI
Netejar el peix i rostir-ho am una paella amb una mica d'oli, amb un tomàquet i 1/2 ceba. Deixar refredar i esmicolar el peix, reservar.
Al un altre paella, ficar una ceba ratllada amb un grill d'all picat.Quan comenci agafar color, afegir el peix esmicolat i per últim les gambetes. Donar unes voltes perquè s'integri, afegir un polsim de pebre i una mica de sal.
Omplir les petxines netes que abans amb una gota d'oli el refreguem per dins amb paper de cuina, per tal no s'enganxi el peix.
Cobrir amb beixamel i una mica de formatge ratllat i gratinar al forn.
Bon profit!!!!!!!!!
quina delicia! jo les comprava a la sirena, pero casolanes no tenen ni comparació! bona idea que m'has donat,que encara guardo les closques! petons
ResponElimina
ResponEliminaIsabel; Quina olor tant i tant bona que s'escolta des de aqui... i amb aquesta olor de mar...
Una molt bona idea per fercir-les amb gust de mar¡¡
Salutacions Isabel :O)
quina bona pinta
ResponEliminaNingú es ressitirà a menjar peix presentat a les petxines de les vieires i sense espinas, no es pot demanar res més, boníssim!
ResponEliminaPetons.
Bona nit, has fet una recepta que em porta molts records, perquè la meva mare les ha fet sempre. Les closques les comprava buides al mercat de Gracia. Això si, no feia servir rap solament lluç. Jo també les segueixo fent i de fet les tinc al bloc.
ResponEliminaUn peto ben fort i felicitats per el teu bloc.
Emilia de Al caliu de la cuina