INGREDIENTS
6 pomes (reineta o golden)
1 llimona
sucre (morè o blanc)
3 gots d'aigua
1 branca de canyella
canyella en pols
decorar al gust (galeta, nata, fruits secs ...)
SOM-HI
Pelar i rentar les pomes, tallar a grills i posar amb un cassó
amb aigua, suc i pell de 1/2 llimona, sucre al gust i la branca de canyella. Posar a foc suau fins que la poma sigui cuita.
Col-lar si queda una mica d'aigua, retirar la pell i la branca de canyella i passar per la batedora, deixar refredar a la nevera i omplir els gots, tasses, copes.... empolvorar amb canyella en pols i servir.
Decorar al gust
NOTA: Jo el faig al micró, posant tots el ingredients, sense l'aigua 6-7 minuts i el passo per la batedora).
Mes facil, impossible!!!
ResponEliminaI el joc que dona la compota de poma, sola o acompanyada!!
petons Isabel
Que bona amb canyella!!!
ResponEliminaBoníssim i ben fàcil!! petons
ResponEliminaBoníssim i ben fàcil!! petons
ResponEliminaÉs que és tant bona la compota que amb ben poca cosa n'hi ha prou!
ResponEliminaAnna
http://amossegadetes.blogspot.com.es
Jo també la faig al microones :)
ResponEliminaBoníssima, per menjar així tota sola o per combinar-la de mil maneres....