INGREDIENTS:
- 4 pastanagues
- 1 patata petita
- 1 ceba
- 1 grill d'all
- sal
- oli
- fulles d' alfàbrega
- un polsim de llavors de roselles
PREPARACIÓ:
Posar amb una cassola amb oli, la patata, la pastanaga, la ceba i el grill d'all
tot tallat. Sofregir una mica i afegir l'aigua, deixar bullir, fins que sigui cuit,
salar i col-lar, passar per la batedora i afegir el caldo de bullir les verdures
(la quantitat que creiem per trobar la textura desitjada).
Plat saludable, fácil i fresquet.
ResponEliminaBona combinació!
Petonets.
A casa ens encanten les cremetes, i aquesta de pastanaga ja sola és boníssima... i amb el toc d'alfàbrega genial!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
avui m'aniria bé aquesta crema, però calentona!!! que tinc una costipera.. :( petonets
ResponEliminaCremes a tothora i amb fred o calor!, em sembla molt bona i refrescant amb aquest punt d'alfabrega i les llavors. A reveure! (has vist un sms que et vaig enviar dg?, ja diràs alguna cosa del dia 17).
ResponEliminaUna cremita muy rica, sana y apetecible.
ResponEliminaUn saludo.
Vaja amb la crema i coincideixes amb la Glòria en l´alfàbrega.Era és el que més ve de gust...no importa el sabor.
ResponEliminadivina crema
ResponEliminamiquel
Gràcies amics blocaires per els vostres comentaris.
ResponElimina