La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 19 de juny del 2015

COC RÀPID "Carme Ruscalleda"


 
Proposta "Del Blog al plat" del mes de Juny i...............
aquest mes toca!!!!!!!!!!!
                                       
                                                  DESTAPANT CASSOLES

Varem anunciar que aquest mes, tots aniríem a passejar per el blog de la Mercè, i així ompliríem la xarxa amb les seves receptes.
A mi m'ha passat, que no sabia per quina decidir-me, per la gran varietat, totes senzilles, fàcils i super bones.



INGREDIENTS
                                                                     

4 ous
175 grams de sucre
125 grams de farina
10 grams de llevat Royal
raspadura de llimona
(es pot afegir fruita)

SOM-HI

Muntar els ous i afegir  el sucre fins que quedi esponjat.

Barrejar el llevat amb la farina i afegir-la tamisada amb els ous i el sucre i la raspadura de llimona.

Ficar la mescla amb un motllo engreixat, al forn escalfat a 180º C., uns 20 minuts aproximada ment.

Amb mitja hora, ja tenim un fantàstic coc!!!!!!!!!!!!!!

Bon començament d'estiu per tothom!!!

8 comentaris:


  1. Isabel; A mi m'ha passat igual que tu i per el que estic llegint tothom a tingut força feina a escollir una recepta del blog de la Mercé, però ho hem aconseguit¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Un coc perfecte, que es fa en un moment, bo i que a tú t'ha sortit amb un aspecte inmillorable!, que alt!
    Moltissimes gràcies per dedicar-me un dia tan especial, estic molt contenta visitant i mirant receptes!. Un petó!!!

    ResponElimina
  3. Vaja....tothom baveja amb un coc com aquest...èxit assegurat.

    ResponElimina
  4. Tinc ganes de fer-lo aquest coc perquè l'he vist a molts de blogs i tots amb un aspecte magnífic! El teu no és una excepció, ja me'n menjaria un bon tall ;) ptons!!

    ResponElimina
  5. un coc fantàstic!!! tens uns esmorzars i berenars de luxe!! bona revetlla, petó

    ResponElimina
  6. un coc fantàstic!!! tens uns esmorzars i berenars de luxe!! bona revetlla, petó

    ResponElimina
  7. Aquest cóc era una de les opcions que jo també havia triat, però al final em vaig decidir per fer una mousse, t'ha quedat preciós!

    ResponElimina