Una mica tard per la convocatòria del 15, en lloc de ser del 15 es del 16,
però espero que tan la Marina de Xocolata Desfeta con la Sandra i el
Xavi d' els Fogons de la Bordeta em disculpin.
INGREDIENTS:
- 600 grams de moniato
- 2 ous
- 60 grams de sucre
100 ml. nata líquida - sucre cremat líquid
- canyella amb pols
xocolata fondant - 1 llimona
PREPARACIÓ:
Rentar els moniatos, punxar-los i coure'ls al forn a 200º fins que siguin cuits o al microones durant 10 minuts (5+5) al 100% de potencia uns 750W. Deixar refredar.
Mesclar els rovells dels ous amb el sucre, afegir als moniatos pelats i xafats, el polsim de canyella i la ratlladura de pell de llimona, desprès les clares muntades, la nata sense batre poc a poc, mesclant amb la llengua de gat, fins que quedi una barreja homogènia. Ficar amb un motllo (si el fem al microones un que sigui apte), prèviament mullat amb una mica de sucre cremat líquid i vertir la mescla.
Si el coem al forn a 200º uns 35 minuts aproximàdament, al micró al 100% de potencia 6 minuts + 5 (total uns 11 minuts) abans de treure'l , punxar amb un escuradents i ha de sortir net.
Deixem refredar, desmotllar i adornar amb la xocolata i a gust (castanyes, fruits del bosc...) .
Isabel; ...diuen, que el que és bo, es fa esperar... i la veritat, encara és calent...
ResponEliminaEl veig, amb unes ganes de posar-hi cullerada, que és massa...¡¡¡
Que vagi de gust Isabel¡¡
Té tota la raó el Josep! Lo bo es fa esperar, i amb la pintassa que té aquest pastís ha valgut la pena! Ja ens estranyava no veure la teva proposta! :D
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons!
Sandra
Hola Isabel, guapa tu
ResponEliminai mira que maco ha quedat, segur que ja no en queda
mil petonets Susanna
Doncs cap problema! Estàs més que disculpada amb aquest pastissarro que ens portes.Té una pinta estupenda així que ens encantarà afegir la teva proposta al llistat de La recepta del 15.
ResponEliminaMolts petonets i gràcies per participar!
Hola Isabel. També he fet avui un pastís de moniato, però el teu és preciós
ResponEliminaBona cuina
vengo de ver el de Narcis pero el tuyo tambien esta muy bien y muy bueno ademas de bonito
ResponEliminabona setmana
Quin goig de pastís, Isabel!,el toc de la xocolata ha de quedar de conya!. (Isabel, estem enviant-nos mails els blocaires de Sants per fer la trobada finalment el dia 3 de desembre. Sembla que a tothom li va bé. Ja diràs alguna cosa però a falta de la teva resposta i de 2 més reservo aquesta data, ok?). Un petó!
ResponEliminaEi, aquest pastís ha de ser una delícia!
ResponEliminaostres!!! doncs s'ha de tastar la teva recepta!!!! ara m'has deixar amb les ganes. Molts petonets guapa i visca els blocaires!!! jijijiji
ResponEliminaIsabel, crec que aquest pastís ha de lligar molt bé amb castanyes, no?? Que bo que deu ser!
ResponEliminaPetons!
Que bons que són tots els pastissos de moniato, oi?
ResponEliminaLi has donat un acabat molt llaminer!
Petons
Encara que repes, totes les receptes són diferents! en tenim un bon grapat! aquest pastís segur que estava boníssim! provaré de coure el moniato, jo el poso cru porò es fons, no es troba. I quin color més maco queda, eh? bona setmana!
ResponEliminaquina delicia! tha quedat espectacular!!! petons
ResponEliminaque bo la veritat que ja tinc ganes de menjar moniatos,petons
ResponEliminaM'encanten els pastissos de moniato! I amb la salsa de xocolata ha de de quedar deliciós.
ResponEliminaMolt bona presentació i amb xocolata que és com a mi m´agrada.
ResponEliminaMoniato i xocolata, per mi és sorprenent!!!!
ResponElimina