Aquesta coca a sigut inspirada amb el pastís de formatge i raïm, de la classe de la Mireia Carbó, el passat mes de Setembre al Club Social Caprabo.
Gràcies Mireia, per la teva ajuda.
INGREDIENTS:
1 base de pasta brisa (Lidl)
150 grams de sobrassada
150 grams de formatge ( en làmines )
100 grams de formatge de cabra +
formatge a gust
100 grams de tomàquets xerri
orenga
cibulet
PREPARACIÓ
Escalfar el forn a 180º i m'entres tant, estendre la massa de pasta brisa i punxar amb una forquilla.
Posar a la safata del forn durant uns 8 minuts, fins que sigui daurada.
Col.locar sobre la pasta una capa de sobrassada, estesa amb la llengua de gat, per sobre, posar els formatges i els xerris (tallats per la meitat).
Coeu tot al forn uns 10 minuts més.
Empolvorar amb orenga i abans de servir amb cibulet tallat.
Boníssima
A això se li diu CREATIVITAT...Un trosset d´aquesta i una clareta i a cantar amb els àngels.
ResponEliminaNyaaaaaaaam!!! Me la menjaria per sopar ara mateix!! Quina pinta!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Hola Isabel, guapa tu
ResponEliminaja se que dius la veritat, queda de 10x10
jo en faig fins i tot de pa amb sobrassada, hummm
mil petonets Susanna
té una pinta sensacional!
ResponEliminaSobrassada... Mmmmmmm. A d'estar "de mort" aixo?
ResponEliminaPetonets.
Doncs, saps, em quedo amb la teva versió!! els ingredients són més del meu gust!! quina delícia noia!! m'ho apunto ara mateix! petons
ResponEliminate ha quedado explendida y buena gran clase con la Mireia
ResponEliminabon dia
A casa vam fer la versió individual amb oblles d'empanadilles i també va triomfar!
ResponEliminaEl que m'agaradari a mi tenir-la per dinar!!! molts petonets
ResponEliminaA casa triomfaria segur aquesta pizza. M'agrada molt com queden els tomàquets.
ResponEliminaBon cap de setmana.