Aquestes galetes, son les segones de la classe de la Mireia Carbó.
Us puc dir, que al igual de las de coco, son fàcils de fer i boníssimes.
INGREDIENTS:
200 grams de farina
50 grams de Nutella
100 grams de mantega pomada
100 grams de sucre
1 ou
avellanes senceres
PREPARACIÓ:
Bateu la mantega pomada amb la Nutella fins aconseguir una crema.
Afegiu-hi l'ou.
Incorporeu-hi la farina tamisada.
Remeneu fins aconseguir una massa homogènia.
Emboliqueu la massa amb paper de cuina transparent, donant-li forma de botifarró.
Deseu-ho a la nevera una bona estona, aproximadament 1 hora (jo el vaig tindre tota la nit).
Talleu la pasta en rodanxes i decoreu-les amb Nutella i avellanes.
Coeu-les al forn calent a 180ºC, fins que siguin daurades.
quin perill no??? jajaj tenen d'estar tant bones.petons
ResponEliminaBoníssimes!!!! jo he fet aquest cap de setmana totes les altres, ens han encantat!!
ResponEliminaPetonets
Em vénen ganes de fer-les!...vull dir de menjar-les!
ResponEliminamolt bones yo ya me las he acabado
ResponEliminabona castanyada
peto
té dit mai que soc una fan incondicional de la Nutella???? han d'estar boníssimes!!! petonets
ResponEliminaApuntadíssimes! Com m'agrada la nutella!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Si que ho han de ser boníssimes, no poden ser una altra cosa amb aquests ingredients, i així es reflecteixen a les fotos...un petonet
ResponEliminaEi, jo també les he fet! I també després de les de coco, ja veig que seguim el mateix ordre, je je je... T'han quedat fantàstiques, son boníssimes!
ResponEliminaLes tinc pendents! vaig començar per les cookies... totes han d'estar boníssimes!
ResponEliminaUmmmmm, amb Nutella! Han d'estar rebones!
ResponEliminaPetons.
Hola guapa tu
ResponEliminatenen una pinta bestial de bones, em permís anoto la teva recepta
mil gràcies i dolços petonets Susanna