INGREDIENTS
300 grams d'arròs (millor Arbori)
1/2 bròquil
2 pastanagues
1 ceba
1 grill d'all
1/2 got de vi blanc sec
1 cullerada de mantega
100 grams de formatge parmesà ratllat
1 l. de brou vegetal
oli, sal, pebre
PREPARACIÓ
Rentar i tallar el bròquil (reservar)
Tallar la ceba fina i el grill d'all.
Pelar les pastanagues i tallar-les fines (juliana) i reservar.
Sofregir la ceba amb la mantega i unes gotes d'oli. Quan agafa color afegir la mitat de la pastanaga ratllada i el bròquil, afegir l'arròs, donar un parell de voltes.
Afegir el vi,deixar evaporar i a continuació el brou ja calent a demanda de l'arròs, en varies vegades i de tan en tan remenar i comprovar el punt de sal.
La cocció dura aproximadament uns 15 minuts, perquè quedi cremós i al dente.
Afegir el formatge parmesà ratllat i una mica de mantega.
Remenar i deixar en repòs un parell de minuts.
Empletar a gust (jo el vaig fer amb un cèrcol)
Servir amb fideus de pastanaga fregits.
UN risotto amb ingredients molt originals. Segur que m'agradaria! Els fideus cruixents de pastanaga han de quedar deliciosos.
ResponEliminammm quin risotto a mi es que m'agraden molt aixi que amb verdureta perfecte,petons
ResponEliminaa la nevera tinc bròquil!!! ;P ha d'estar boníssim. petonets
ResponEliminaQuin plat més sa i bo! M'encanta.
ResponEliminaPetons.
Quin risotto mes original, si senyor!.
ResponEliminaPetonets.
A mi l'arrosset, amb verdures o amb peix!,el teu amb aquets ingredients ha de ser deliciós!, ja m'agradaria tenir una cadira a la teva taula... Una abraçada!
ResponEliminaQuina delícia de risotto!! De bròquil no n'he fet mai, apuntadíssim!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Bonissiim!!! un rissoto fantastic!!! diferent, original i molllt saludable! m'agrda molt! apuntat! petons
ResponEliminala varietat de risotti que podem fer és gairebé infinita, oi? aquest és molt original, amb el toc cruixent dels fideus.
ResponEliminaDoncs ja t' ho han dit una amalgama d´ingredients originals però....a mi no m'agrada el bròquil!
ResponEliminaA la recepta no diu quan s'ha de posar el broquil, suposo que es deu afegir junt amb la ceba. Gràcies.
ResponEliminaNo m'agrada el bròquil però aquest arròs ha d'estar molt bo.
ResponEliminaNani
Isabel,
ResponEliminaDe part dels alumnes d'informàtica, Enhorabona pel bloc i pels plats!
Et seguirem.
Isabel i alumnes d'informàtica:
ResponEliminaGràcies per passejar-vos per el bloc.
En fa feliç que us hagi agradat.
Una abraçada a tots
Tu el feres a l'hivern i jo un dels dies més calurosos de l'any, m'ha encantat, i com que he esperat a que quasi fos fred no m'ha fet ni calor. Petonets.
ResponElimina