INGREDIENTS:
3 patates grans
1 ceba
3 grill d'all
farina
llorer i herbes aromàtiques
sal
pebre negre en gra
oli
vinagre
PREPARACIÓ:
Rentar les patates i ficar-les al microones prèviament punxades, uns 6 minuts a 750W. Si es prefereix bullir-les amb pell (però no gaire) perquè no es trenquin. Deixar refredar.
Pelar les patates, tallar-les a rodelles(no massa fines), enfarinar i fregir. Reservar.
Al mateix oli fregir la ceba(que no quedi rossa), a continuació ficar els alls aixafats, el llorer i les herbes aromàtiques, sal, el pebre negre, afegir el vinagre i una mica d'aigua. Deixar fer el xup-xup i ficar a continuació les patates. Reservar.
Mentrestant, trenqueu els ous i poseu-los un a un amb un film de plàstic untat amb oli, embolicar-los en forma de farcell,(jo els poso amb un got de tallat amb les puntes del film fora) i poseu-los a coure uns 8 minuts en una olla sense que arribi a bullir (com podeu veure a la foto).
Serviu l'escabetx de patates amb un ou poché al damunt.
Hola Isabel, guapa tu
ResponEliminamoltes gràcies per compartir un plat tant xulo
anoto la teva recepta, mil petonets Susanna
Encara que no se per que, no puc veure les fotos, te pinta de ser un plat guapo...
ResponEliminaPetonets.
Jo tampoc puc veure les fotos, entenc que els ous es couen al bany Maria?
ResponEliminaJo tampoc veig les fotos :(
ResponEliminaPerò el plat em sembla molt bo, i ben senzill i barat de fer ;)
Jo tampoc veig les fotos però estic sorpresa amb les receptes d'escabetx que es poden arribar a fer!
ResponEliminapetons.
Hola a tots, per a fi he pogut arreglar las fotos.
ResponEliminaNo amb l'ordre que volia, pero s'entenen.
Petonets
Fantàstic!!! Patates en escabetx! No n'havia vist mai... sempre s'aprenen coses. Gràcies per compartir-ho! petons
ResponEliminaHa de ser ben bo aquest plat! I ja veig que te les "apanyes" molt bé per fer els ous poché!
ResponEliminaPetons
Buf quin platet més bo! I el truc per fer ous pochés molt bo!
ResponEliminaPetonets
Sandra