INGREDIENTS:
- 500 g de bonítol net
- 300 g. de cigrons cuits
- 1 ceba
- 2 grill d'all
- 1 fulla de llorer
- 2 tomàquets vermells
- julivert
- 4 ametlles
- 4 avellanes
- sal
Marcar amb una paella amb una mica d'oli el bonítol i reservar.
Picar la ceba i sofregir, quan comenci a agafar color afegir els tomàquets ratllats i un grill d'all picat i a foc lent, fins que quedi tot confitat.
Afegir el fumet de peix i deixar coure 5 minuts, posar-hi la picada, feta amb les avellanes i les
ametlles amb un grill d'all, posar la fulla de llorer i tenir-ho al foc uns 20 minuts.
Rectifique-ho de sal.
Finalment pose-ho els cigrons i el bonítol i tot junt coure 5 minuts més.
Emplateu i bon profit!!!!!
ohhhhhhh quin plat mes bo,a mi ara que comença aquesta epoca son els que mes m'agraden,petons
ResponEliminaBoníssim, Isabel! Sembla un marmitako reformulat amb cigrons... que bons, tots dos ingredients! M'ho menjaria molt de gust. Petons
ResponEliminaIsabel, aquest és un plat ideal per passar un dia de fred!!!! petonets
ResponEliminaUn platillo fantàstic, m'encanten aquests tipus de menjar!
ResponEliminaPetonets
Sandra
te ha salido un plato de cuchara muy bueno,yo tambien he comido hoy pero con bacalao.
ResponEliminaQue bo!! aquests plats de peix amb llegums m'entusiasmen!!! amb bacalla l'havia vist però amb bonítol no! m'apunto la idea!! petons
ResponEliminaNoia, aixo si que comença a ser cuina de tardor!!!
ResponEliminaFa una pinta ...
Petonets.
Jo l´he menjat amb bacallà.M´agrada molt com combina amb les llegums.Ara ja tinc una altra alternativa.
ResponEliminaEl bonítol m'agrada, però els cigrons encara més!
ResponEliminaJo sóc de llegums.
Bon cap de setmana,
Nani
Hola Isabel,
ResponEliminaSalutacions dels Competic 1 tarda.
Enhorabona pel bloc!
Moltes gràcies, us trobo a faltar.
Elimina