Aquest estiu varem estar a la Garrotxa i com sempre ens agrada passejar per el típic poble de Santa Pau, allí compro fesols i cigrons.
Quan els vaig coure, vaig situar me a la comarca i em vaig inspirar montant el plat com un volcà.
La Garrotxa es zona volcànica i es famosa la cuina que porta aquest nom.
INGREDIENTS
250 grams de mongetes tendres
400 grams de fesols cuits de Santa Pau
150 grams de botifarra negre
1 grill d'all
oli de julivert
sal i pebre
PREPARACIÓ
Coure les mongetes tendres amb aigua i una mica de sal. Reservar.
Amb una paella, saltejar amb l'oli el grill d'all picat amb els fesols de Santa Pau, sal pebrar.
Muntar el plat posant al mig els fesols cuits (fem muntanya) i al voltant la verda.
Sobre esparracar la botifarra negra, que prèviament hem passat per la paella.
Amanir amb oli de julivert.
Monget tendra amb fesol de Santa Pau, una autèntica delícia amb la botifarra negra!! Un plat realment volcànic!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Santa Pau és un poble preciós i La Garrotxa és la zona que més coneixem a casa. Hi anem tot sovint. Jo també hi compro els fesols a Santa Pau!. Has fet un plat molt inspirat i no podia ser millor homenatge a la zona que un VOLCÀ!. Plat deliciós i original. A reveure!
ResponEliminanosaltres tambe i anem a vegades es un poble molt maco i aquest plat esta molt bo ,a casa ens agraden molt les mongetes.petons
ResponEliminaApa! Un plat ben català...
ResponEliminaAra fa molt temps queno anem a Santa Pau, será questió d'anar-hi amb l'excusa de comprar fesols, jaja.
Petonets.
Són tan bones les mongetes de Sta. Pau! No les he tastat amb mongeta tendra però com que m'agrada molt la verdura segur que m'agradarien.
ResponEliminaBon cap de setmana!
Hola Isabel, guapa tu
ResponEliminaquin bon àpat, m´encanta la combinació de diferents tipus de mongetes,
mil petonets Susanna
Boníssim!!! i una presentació de 10!!
ResponEliminaPetonets
Un plat complert i saludable. Santa Pau és preciós
ResponEliminaun plato muy sano y bueno
ResponEliminabuena castanyada
peto
Un plat boníssim i de plat únic. Verdureta i botifarra, sensacional!
ResponElimina