INGREDIENTS
1 kg. de préssecs pelats i nets
500 grams de sucre
1 llimona
1 branca canyella
SOM-HI
Tallar els préssecs a trossos petits.
Posar amb una cassola o bol amb el sucre, juntament amb el suc de llimona.
Deixar macerar una bona estona (2 hores), juntament amb la canyella.
El sucre es desfà i el préssec va deixant tot el seu suc.
Coure a foc lent fins que el préssec sigui transparent, uns 45 minuts
Quan ja teniu el punt el separem del foc, treiemt la canyella i el triturem (al gust mes o menys triturat.
Seguidament omplim el pots, que ja haurem bullit prèviament, els tapem en calent i un cop plens, els fiquem cap per baix deixem una bona estona que es refredin i facin el buit.
Etiquetar amb la data i espero que us agradi.
888 Casino: Bonus Code for $10 free + $20 free | JT Hub
ResponEliminaIt's time for a 거제 출장샵 casino floor filled with the best new and 서산 출장샵 existing games. 강릉 출장마사지 Play the newest 광양 출장안마 games 순천 출장안마 for free, and earn big cash!