PLAT D'ESTIU- PREPARAT AMB ANTELACIÓ- PER NENS
INGREDIENTS
12 canalons
pa ratllat fi
2 ous
oli d'oliva
SOM-HI
Fer els canelons com teniu costum, ficar a la nevera només farcits, perquè es refredin i agafin consistència, per poder-los arrebossar.
Ou batut i pa ratllat.
Ficar a la paella amb oli calent i coure'ls.
Posar sobre un paper de cuina, per què deixen anar l'oli.
Es poden menjar frets o tebis.
Als petits de la casa els agrada molt i són fàcils de menjar.
INGREDIENTS
12 canalons
pa ratllat fi
2 ous
oli d'oliva
SOM-HI
Fer els canelons com teniu costum, ficar a la nevera només farcits, perquè es refredin i agafin consistència, per poder-los arrebossar.
Ou batut i pa ratllat.
Ficar a la paella amb oli calent i coure'ls.
Posar sobre un paper de cuina, per què deixen anar l'oli.
Es poden menjar frets o tebis.
Als petits de la casa els agrada molt i són fàcils de menjar.
Es poden arrebossar sense ou ja que sóc al·lèrgica?
ResponElimina