INGREDIENTS
300 grams de bacallà esqueixat i dessalat
1 grill d'all
2 tomàquets vermells per amanir
1 pebrot vermell (per l'escalivada)
1 albergínia (per l'escalivada)
unes fulles d'amanida
oli d'oliva verge
un punt de sal i pebre
SOM-HI
Quan el bacallà sigui dessalat (amb un punt de salat), l'espremem amb els dits perquè deixi anar tota l'aigua.
Rentar i tallar el tomàquet, el grill d'all a trossos petits (si tenim julivert, també podem afegir-li).
Posar tot amb un bol i amanir amb oli d'oliva. Comprovar, si cal posar una mica de pebre. Deixar reposar.
Muntar amb un plat i afegir el tomàquet tallat a rodelles, l'escalivada (pebrot vermell i albergínia) i unes fulles d'amanida.
Fresquet és un primer complet.
Ideal per l'estiu
Molt bo facil i agraït. Gracies
ResponEliminaMoltes gracies per seguir el meu Blog
ResponElimina