RECEPTA PER INTOLERANS ALS OUS O LA LLET
La recepta original està feta amb mandarina, però amb aquell moment i pensant que era cap de setmana, no en tenia a casa, la vaig fer amb taronja.
Us puc aconsellar que la proveu. Els resultats at sorprendran.
INGREDIENTS
300 grams de farina
150 grams de sucre
100 ml. d'oli d'oliva verge
150 ml. d'aigua
1 sobre de llevat
2 taronges
1/2 cullereta de vainilla
SOM-HI
Amb les taronges fer suc i rallar una pell (fineta).
Ficar amb un bol l'oli i l'aigua i el batem amb les varilles.
Afegir
el suc i la ralladura de una pell de taronja, la farina, el sucre, el
llevat i la vainilla, batre fins que quedi una mescla homogènia.
Ficar amb un motllo engreixat i fornejar al forn calent a 180ºC. (uns 45 o 50 minuts)
El
temps depèn del motllo i del tipus de forn. Quan hagi crescut i veiem
que ha agafat color torrat, punxar amb una broqueta per tant de veure
si està cuit (ha de sortir seca)
Deixar refredar i treure del motllo. Si es vol, empolvorar amb sucre llustre.
Us sorprendrà!!!!!!!!!!!!
He fet la coca perquè no tenia ous i ha quedat molt bona. Hi he afegit una trossets de xocolata negra i li ha donat un toc mol tbo
ResponElimina