INGREDIENTS
300 grams de bacallà esqueixat i dessalat
1 patata
1 grill d'all
julivert
2 ous
farina de galeta
100 ml. de llet
sal
oli
pebre
julivert picat
tomàquets cirerols
SOM-HI
Piquem el bacallà i reservem. Bullir la patata amb una cassola amb aigua, escorre les, guardant una mica d'aigua de bullir la patata.
Aixafar la patata i mesclar amb el bacallà, afegir-hi l'all picat amb una mica de julivert, desprès la llet i un ou batut i mesclar, te que agafar la textura per poder fer boletes. Si queda molt espesa afegir una mica de caldo de bullir les patates i si es molt liquida una molla de pa aixafada.
Fer boletes i arrebossar amb ou batut i farina de galeta. Fregir amb oli calent.
Es poden servir acompanyades amb amanides o cuinades amb un sofregit.
Quant de temps fa que no les menjo, i qué bones estàn!!
ResponEliminaPetons.
De bacallà no n'he fet mai de mandonguilles! però han de ser bones!!! petó
ResponEliminaDe bacallà no n'he fet mai de mandonguilles! però han de ser bones!!! petó
ResponElimina