INGREDIENTS
300 grams de farina integral
3 ous
250 grams de sucre morè
barreja de llavors ( sèsam, lli daurat, pipes.....)
1 iogurt desnatat natural o de soia
100 ml. oli de gira-sol
ratlladura de taronja i llimona
1 sobre de llevat Royal
SOM-HI
Posar amb un bol el sucre i els rovells d'ou i batre. Afegir l'oli, el iogurt i la farina amb el llevat i mesclar. Muntar les clares d'ou, incorporar a la mescla anterior barrejant amb una espàtula de abaix a dalt. Afegir unes quantes llavors a la mescla.
Aboqueu-ho tot amb un motllo per anar al forn, que tenim pre escalfat a uns 170º uns 35 minuts (fer la prova de l'agulla)
Un cop fred, pintar el pa de pessic amb l'almívar, que farem amb 100 ml. d'aigua i 40 grams de sucre.
Agafem la resta de llavors i distribuïm per sobre del pa de pessic, que s'enganxen amb el almívar, jo vaig posar llavors de lli.
Si potser, fer servir ingredients biològics.
Què bo! Ara m´he aficcionat als pans amb llavors...són boníssims.
ResponEliminaUn pa de pessic més sa i també molt bo, les llavor donen un toque cruixent.
ResponEliminaPetons.