INGREDIENTS
1 pa tipus xapata
força ceba tallada petita (1/2 quilo)
oli d'oliva
sal
1 mozzarella tallada a rodelles
salsa pesto
unes fulles alfàbrega
SOM-HI
Tallar el pa con es veu a la foto per la meitat a lo llarg.
Fregir la ceba amb l'oli i deixar fer-se a foc lent, fins que quedi ven confitada.
Estendre la ceba fregida sobre les dues mitats del pa, cobrir am la mozzarella a rodelles.
Sobre ficar salsa pesto i posar uns minuts al forn a gratinar fins que es desfasi el formatge.
Sobre ficar unes fulles de alfàbrega picades, també podem posar uns pinyonets.
Ideal per a sopars informals. Es pot fer en xapata gran o individual.
imagina't, amb 4 ingredients normals es poden arribar a fer plats d'escàndool! m'encanta! petons
ResponEliminaQuina bona combinació d'ingredients!
ResponEliminaQuina bona combinació d'ingredients!
ResponEliminaJa sento l'oloreta... ! m'agrada!! ptó
ResponEliminaJa sento l'oloreta... ! m'agrada!! ptó
ResponEliminaBen facileta de fer i amb el pesto, uhmmmmm quinescoques tan bones!!
ResponEliminaPetons.
Quina bona pinta!!
ResponEliminaBona tarda Isabel.
ResponEliminaEns agrada molt el teu Blog i les teves ganes de treballar.
Salutacions de les Informàtiques del Competic.
Moltes gracies per visitar el meu blog.
EliminaUna abraçada i ànims a totes les informàtiques.
Isabel, quina bona pinta!!
ResponEliminaPetons