300 grams d'arròs (millor Arbori)
1 ceba
1 cullerada de mantega
50 grams de sobrassada 1/2 copa de vi blanc
1 litre brou de verdures o d'aigua
oli
sal i pebre
formatge parmesà
SOM-HI
Pelem i tallem la ceba a trossos petits.
Sofregir la ceba amb una mica de mantega i una mica d'oli fins que quedi daurada.
Afegir l'arròs al sofregit i donar un parell de voltes, desprès el vi blanc i la sobrassada tot mesclant i deixar-lo evaporar.
Tirar sobre el brou ja calent a demanda de l'arròs, en varies vegades i de tant en tant remenar, perquè deixi anar el midó.
Coure aproximadament 12 minuts, afegir el formatge, remenar, tancar el foc, tapar i deixar reposar uns 4 minuts. Ha de quedar cremós
Servir i decorar, jo amb aquest cas, amb unes lamines de formatge.
No l'havia fet mai i ens va sorprendre.
T'ha quedat molt melós Isabel, jo també el tinc al blog i a casa ens va agradar molt.
ResponEliminaPetons.
L'arròs admet gairebé qualsevol altre ingredient. Aquest arrosset té molt bona pinta.
ResponEliminaIsabel , amb aquest rissoto èxit segur!!!
ResponEliminaA casa ens encanta la sobrassada!.
Petons
Isabel , amb aquest rissoto èxit segur!!!
ResponEliminaA casa ens encanta la sobrassada!.
Petons
Amb el que m'agrada ami la sobrassada! és molt original.
ResponElimina