INGREDIENTS
300 grams farina de rebosteria
250 grams de sucre
3 mandarines
100 grams de mantega
3 ous grans o 4 petits
1 sobre de llevat Royal
SOM-HI
Rentar les mandarines i ratllat la pell molt fina.
Fer suc amb les 3 mandarines..
Separar els rovells de les clares i batre els rovells amb el sucre fins que quedi una crema.
Reservar les clares.
Afegir als rovells i el sucre, la mantega pomada, el suc i la ratlladura de les mandarines, batre per que tot quedi integrat. A continuació la farina tamisada amb el llevat i mesclar-ho tot.
Per últim les clares pujades a punt de neu, que les incorporarem amb una espàtula amb moviments suaus de baix a dalt, per tant que entri aire i que el pa de pessic quedi mes esponjós.
Ficar la mescla amb un motllo, forma corona i enfornar al forn escalfat per la part de baix, a uns 170º C. duran uns 40 o 45 minuts.
Deixar refredar i que vagi de gust!!!!!!!!!!!!!
M'agraden els biscuits amb la pell de cítrics ratllada, el sabor que hi donen es millor que si només ho fas amb el suc.
ResponEliminaTé una forma molt maca i es veu esponjòs.
Petons.