La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 10 de desembre del 2015

BISCUIT CORONA DE MANDARINA



INGREDIENTS

300 grams farina de rebosteria 

250 grams de sucre

 3 mandarines 

100 grams de mantega

3 ous grans o 4 petits

1 sobre de llevat Royal

SOM-HI

Rentar les mandarines i ratllat la pell molt fina. 

Fer suc amb les 3 mandarines..

Separar els rovells de les clares i batre els rovells amb el sucre fins que quedi una crema.
Reservar les clares.

Afegir als rovells i el sucre, la mantega pomada, el suc i la ratlladura de les mandarines, batre per que tot quedi integrat. A continuació la farina tamisada amb el llevat i mesclar-ho tot.

Per últim les clares pujades a punt de neu, que les incorporarem amb una espàtula amb moviments suaus de baix a dalt, per tant que entri aire i que el pa de pessic quedi mes esponjós. 

Ficar la mescla amb un motllo, forma corona i enfornar al forn escalfat per la part de baix, a uns 170º C. duran uns 40  o 45 minuts.

Deixar refredar i que vagi de gust!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. M'agraden els biscuits amb la pell de cítrics ratllada, el sabor que hi donen es millor que si només ho fas amb el suc.
    Té una forma molt maca i es veu esponjòs.
    Petons.

    ResponElimina