INGREDIENTS
pa de motllo (millor sense crosta)
formatge tallat a lamines fines
1 ou
200 ml. de llet
1 polsim de sal i pebre
sucre cremat líquid
melmelada de pebrot
ou filat
Amb un motllo rectangular, apte per anar al microones, pintar la base amb sucre cremat.
Folrar el recipient amb làmines de pernil dolç.Tallar les llesques de pa de motlle, perquè s'adaptin al recipient o motllo i reservar.
M'entres tant, batrem l'ou afegim la llet i posem un polsín de sal i pebre. A continuació, sobre el pernil posem una capa de formatge, una de pa mullat amb l'ou i la llet i un altre de pernil, formatge i pa.
S'acaba amb pa, si sobre una mica de llet la tirem per sobre i col·loquem al micró, 10 minuts al 75% de potencia. Es desmot-lla tebi i es talla fred com a canapès.
Si
es preparen amb anticipació d'un dia per l'altre, es pot deixar tapat a la nevera, si es prepara amb antelació, permet congelar-lo. Si es congela tallar quan s'ha descongelat, ficar per sobre la melmelada de tomàquet o ou filat.
Una recepta d'entrants per aquestes Festes!!!!!!!
La melmelada de pebrot vermell la podeu trobar a:
http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2014/12/melmelada-de-pebrot-vermell.html
La melmelada de pebrot vermell la podeu trobar a:
http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2014/12/melmelada-de-pebrot-vermell.html
Bona idea per començar els àpats nadalencs!! ideal per a compartir. bones festes, Isabel!!
ResponElimina