INGREDIENTS
250 grams de pasta
1 porro
1 iogurt
80 grams de salmó fumat
oli
sal i pebre
1/2 copa de vi blanc
una mica de anet (optatiu)
SOM-HI
Tallar i sofregir el porro fins que agafi color, apartar.
Afegir el salmó tallat petit mesclat amb el iogurt el vi i el pebre i reservar.
Bullir la pasta segons el fabricant, escórrer-la i mesclar amb la salsa.
m'encanta la mescla de pasta amb salmó, tot i que jo faig servir salmó fresc enlloc de fumat. L'has provat amb unes carxofes saltejades?? és brutal! petons i molt bones festes guapa!
ResponEliminaGràcies Roser per el teu consell,ho faré.
EliminaBones Festes
A mi també m.agrada la padta amb peix...la faig sovint amb emperador.. prova.l, t.agradarà!!Bones Festes!! Petó
ResponEliminaA mi també m.agrada la padta amb peix...la faig sovint amb emperador.. prova.l, t.agradarà!!Bones Festes!! Petó
ResponElimina