INGREDIENTS
2 pits de pollastre
12 grans de raïm verd
1 magrana
1 porro
1 o 2 bitxos (optatiu)
2 grills d'all
3 cullerades soperes salsa soia
2 cullerades soperes vinagre de vi
oli d'oliva
SOM-HI
Tallar els pits de pollastre a daus.
Tallar els grills d'all a làmines i el porro i picar el bitxo.
Posar una mica d'oli d'oliva amb una paella fonda. Afegir els alls laminats i coure 1 minut, vigilant no es cremin. Ficar el porro tallat i el bitxo picat i coure 5 minuts mes.
Afegir els daus de pit juntament amb el vinagre i cuinar fins veure que el pollastre ja es cuit.
Pelar els grans de raïm i treure les llavors. Esgranar la mitat de la magrana (reservar uns quants grans).
Afegir els grans de raïm, part de la mangrana i la soia, cuinem tot junt durant 2 o 3 minuts. Servir amb la resta de la magrana (per tal que no perdi el color).
La font d'aquesta recepta es CONDISlife.
Molt bona recepta Isabel! Fa una pinta!!!
ResponEliminaPetons guapa.
Un plat amb les fruites de la tardor que ha de deixar un gustet al pollastre molt i molt bo.
ResponEliminaPetons.
Oh! amb raïm! m´encanta amb carn blanca i peix...sobretot amb rap.
ResponElimina