INGREDIENTS
2 filets de salmó sense espines
2 grills d'all
oli
sal
pebre vermell
julivert
variat de bolets
SOM-HI
Quan comprem el salmó, fer que el peixater o peixatera tregui les espines i la pell i ho talli a filets.
Saltejar els bolets amb els grills d'all tallats petits, salpebrat i afegir julivert picat.
Posar a la paella amb poc oli, els filets de salmó, necessita molt poca cocció, però no ha de quedar cru, aproximadament 1 minut per banda.
Un plat de salmó senzill i una combinació de sabors em sembla perfecta i a mi m'agraden molt.
ResponEliminaPetons http://paprikaenlacocina.blogspot.com.es/
A casa el salmó ens agrada molt i quan més fàcil es la recepta més bo està.
ResponEliminaBoníssim Isabel!!
Petons.
Els bolets són un bon acompanyant per tot tipus de plat! pel meu gust! un salmó ben acompanyat! petó i fins divendres!
ResponEliminaEls bolets són un bon acompanyant per tot tipus de plat! pel meu gust! un salmó ben acompanyat! petó i fins divendres!
ResponEliminaEls bolets són un bon acompanyant per tot tipus de plat! pel meu gust! un salmó ben acompanyat! petó i fins divendres!
ResponEliminaSaps que no he acompanyat mai el salmó amb bolets?! Ni se m'havia acudit! :D Excel.lent! No faltaria més!!
ResponEliminaBon cap de setmana