carbassa Violí 1/2
250 grams de Rossinyols
1 botifarra esparracada
2 grills d'all
julivert
sal i pebre
oli d'oliva
1/2 copa de vi blanc
SOM-HI
Tallar el forat de la carbassa a on van les llavors.
Treure la part de baix rodona, per tant que ens quedi una làmina gruixuda i després tallar-la al llarg com un bistec.
Ficar amb una safata per anar al forn, els trossos de carbassa i macerar-la amb oli, els alls laminats, el vi, sal i pebre.
Menters tant, escalfar el forn a 200ºC., esparracar la botifarra amb una paella amb una mica d'oli.
Ficar la safata amb la carbassa i la meitat del suc de macerar-la, al forn ja calent (aproximadament uns 30 minuts).
Menters la carbassa se està cuina'n, saltar els bolets amb l'all i julivert i quan estiguin quasi cuita, afegir-hi la botifarra esparracada amb els bolets saltats i la resta del suc de macerar, de 6 a 7 minuts més al forn i servir calent.
Per vegetarians, el mateix procés, sense botifarra.
Els plats que porten botifarra amb carbassa m'agraden, al afegir els rossinyols encara ha de ser un plat molt més bo.
ResponEliminaPetons.
No soc massa de carbassa però amb aquests acompanyaments deu quedar molt bona.
ResponEliminaPetons
Per a mi és una recepta curiosa, segur que ben bona Isabel!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Un combinació esplèndida! M'apunto la idea ja que a casa fem més aviat la carbassa amb receptes dolces que salades! Una abraçada!
ResponElimina