INGREDIENTS
Amanida variada
pernil, tallat fi
1 llesca pa de pagès 1/4
avellanes torrades, 1 grapat
Formatge rul·lo de cabra
oli d'oliva verge
balsàmic de Mòdena (optatiu)
sal i un polsim de pebre
SOM-HI
Amanir els enciams i afegir un grapat d'avellanes (4 o 5 per plat).
Torrat un tros o una llesca petita de pa de pagès juntament amb la rodella de formatge al forn (grill).
Sobre l'amanida ficar dos trossos de pernil, la torrada i el formatge de cabra tebi.
Servir i bon profit!!!!!
Més ben dit: UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES
Una amanida molt bona, complerta i super sa.
ResponEliminaÈs del meu gust.
Petons.
Amb aquestes amanides no necessitem res més, soc fan del formatge de cabra i els fruits secs.
ResponEliminaPetons.
Ja ho pots ben dir! La imatge entra sola...M'encanten aquestes amanides. Quan viatjo procuro menjar-ne ja que en un sol àpat trobes tots els nutrients i...andando!
ResponElimina
ResponEliminaIsabel; Completament d'acord amb els comentaris anteriors, carregat amb una mica de tot, per tal d'aconseguir la vitalitat necessària.
Salutacions Isabel¡¡ :O)