INGREDIENTS
500 grams de cloïsses fresques
1 bitxo picant (optatiu)
1 grill d'all gran
julivert
oli d'oliva verge
sal
1 fulla llorer
SOM-HI
Rentar les cloïsses i separar les que estiguin trencades.
Deixar les cloïsses en aigua i sal unes 2 hores, perquè deixin anar la sorra, si estan molt brutes canviar l'aigua.
Amb un cassó o olla, poseu a escalfar l'aigua per bullir la pasta.
Menters tant, treure les cloïsses de l'aigua i posar amb una paella o cassola tapada.
A mesura que comencin a obrir-se retirar-les de la paella i la resta quan es vagin obrint.
Les que no s'obrin les llenceu. Controlar la cocció. Massa cuites no són bones.
El suc que quedi, colar-lo amb un colador molt fi o amb una gasa, per si hages quedat sorra.
Sofregir l'all picat, quan comenci a agafar color, afegir el suc que han deixat anar les cloïsses i el bitxo picant tallat. Saltegeu les cloïsses uns segons i tireu per sobre el julivert picat petit i retirar del foc.
Saleu i fiqueu la fulla de llorer a l'aigua de bullir la pasta i quan arrenque el bull, incorporar-la.
Posar la pasta amb un cullerot de l'aigua de bullir-la a la paella amb les cloïsses.
Barrejar i saltejar la pasta, escampar per damunt una mica més de julivert picat.
Per llepar-se els dits! Un plat que sempre triomfa.
ResponEliminaLa pasta amb peix m'encanta!! petó
ResponEliminaLa pasta amb peix m'encanta!! petó
ResponEliminaUn plat de pasta que queda lleuger i jo també menjaría encantada.
ResponEliminaPetons.