6 préssecs
100 grams de sucre
40 grams de mantega
1 massa de pasta Brisa
SOM-HI
Pelar els préssecs, treure-hi els pinyols i partiu-los per la meitat o a quarts.
Posar amb un motllo o paella, que també pugui anar al forn, la mantega i el sucre al foc.
Quan comenci a agafar color afegir els préssecs, la part plana cap avall. Han de quedar els trossos ajustats.
Deixar coure un parell de minuts i girar els trossos.
.
Apartar el motllo del foc i cobrir amb la pasta Brisa, pressionant una mica perquè agafi la forma dels préssecs, amot-llar els costats i retallar la pasta que sobri.
Ficar al forn escalfat a 200º uns 30 minuts.
Quan sigui cuita, la treure del forn i deixar en-tebiar, girar com si fos una truita sobre la safata que tenim per servir-la.
Es pot acompanyar tebi amb una bola de gelat de vainilla
T'ha quedat super!!! una molt bona idea fer aquest pastís amb pressecs.
ResponEliminaFeliç castanyada!!
S'em fa la boca aigua, em sembla notar el bon gust d'aquest tatin amb els préssecs.
ResponEliminaPetons.
T'ha quedat molt bona, qui es pot resistir?
ResponEliminaBona castanyada?
Uauuuu!!! Aquesta me la guardo per l´estiu que ve....Impressionant.
ResponEliminaEs pot fer amb préssec en almívar? o potser deixarà anar molt líquid? Una recepta ben llaminera, i servida tèbia amb gelat ha d'estar d'escàndol! Una abraçada!
ResponEliminaSí, crec que el pots fer amb préssec en almívar.
EliminaEl que tens que fer, es deixar escorre'ls bé.
Jo el faria posant directament, els préssecs girats, ja que no cal coure'ls perquè ja son cuits.
Es una recepta super fàcil!!!!!
Una abraçada!!!