Aquestes son unes mandonguilles saludables, ideals per fer cuina d'aprofitament
Es poden fer amb diferents verdures o restes que tinguin al frigorífic.
INGREDIENTS
3 pastanagues
1 pebrot vermell
1 carbassó
1 grapat d'espinacs
1 ceba tendra
2 grills d'all
farina
sal i pebre
oli
1 llesca de pa de motllo o
si tenim un grapat de cigrons cuits
1 albergínia per acompanyar
SOM-HI
Tallar totes les verdures a trossos petits.
Bullir la pastanaga tallada amb aigua amb una mica de sal.
Fer un sofregit amb la ceba, l'all, afegim el pebrot, després de 2 minuts el carbassó a daus i les fulles d'espinacs.
Quan veiem que es cuit, apartar i ficar amb un bol, barrejar la pastanaga i rectificar de sal i pebre, afegir si es vol la llesca de pa de motllo o ve un grapat de cigrons cuits, una mica de julivert picat, aixafar o passar una mica per la picadora o batedora.
Deixar refredar millor al frigorífic, fer boletes, arrebossar amb farina i fregir amb oli calent.
Es poden fer amb diferents verdures o restes que tinguin al frigorífic.
INGREDIENTS
3 pastanagues
1 pebrot vermell
1 carbassó
1 grapat d'espinacs
1 ceba tendra
2 grills d'all
farina
sal i pebre
oli
1 llesca de pa de motllo o
si tenim un grapat de cigrons cuits
1 albergínia per acompanyar
SOM-HI
Tallar totes les verdures a trossos petits.
Bullir la pastanaga tallada amb aigua amb una mica de sal.
Fer un sofregit amb la ceba, l'all, afegim el pebrot, després de 2 minuts el carbassó a daus i les fulles d'espinacs.
Quan veiem que es cuit, apartar i ficar amb un bol, barrejar la pastanaga i rectificar de sal i pebre, afegir si es vol la llesca de pa de motllo o ve un grapat de cigrons cuits, una mica de julivert picat, aixafar o passar una mica per la picadora o batedora.
Deixar refredar millor al frigorífic, fer boletes, arrebossar amb farina i fregir amb oli calent.
Quina bona pinta, me les apunto, supersaludables!!
ResponEliminaFantastiques!! et copio l'idea, genial!
ResponEliminaUna bona recepta d'aprofitament i una bona manera de que es mengi més verdura a casa. I si es resisteixen encara, les acompanyo amb una salsa de tomàquet i seguir que desapareixen en un plis. Una abraçada!
ResponElimina