La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 8 de desembre del 2016

CROQUETES DE POLLASTRE AMB ALBERGÍNIA




















                                                 RECEPTA D'APROFITAMENT
INGREDIENTS:
 

1/4 de pollastre al ast  
400 ml. de llet  
40 grams de farina  
1 ceba
1 grill d'all
oli  
farina de galeta
1 ou
 sal
1 albergínia

ELABORACIÓ

Tallar la ceba molt  petita i sofregir amb oli.

Picar el pollastre i afegir a la ceba amb l'all picat.


Coure una mica i afegir la farina, deixar torrar una mica.

Afegir la llet a poc a poc i fer una beixamel.
 
Coure fins que estigui ben espès i es separi de la paella. Abocar a un plat i deixar refredar.

Fer la forma de les croquetes
.
Passar per ou batut i farina de galeta.

Millor deixar-les reposar al frigorífic.

Tallar les albergínies a rodelles, ficar-les amb aigua i sal, 10 minuts.  Passat el temps ficar a l'escorredora i arrebossar amb tempura, feta amb aigua freda i farina.

Fregir les croquetes amb l'oli calent, ficar sobre paper absorbent i servir conjuntament amb les albergínies.

Bon profit!!!!!!!

6 comentaris:

  1. Alguna vegada que ha sobrat pollastre a l'ast he fet croquetes i queden amb un gustet molt bo. També està molt bona la alberginia amb tempura.
    Petons maca!!

    ResponElimina
  2. Com potser que amb el que m'agraden les croquetes no m'hi posi mai a fer-ne a casa? L'única vegada que les vaig fer, però, recordo haver-les fet amb pollastre a l'ast i van sortir impressionants! I acompanyades d'albergínia, boníssim!! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Brutals! Avui ja et dic que a la propera vinc a dinar. Has cuinat el que més m'agrada: les croquetes i les albergínies.

    ResponElimina

  4. Isabel;Les croquetes són entretingudes, però quant començes no saps acabar.
    Aprofitament i acompanyat amb les albergínies, començar i no parar.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  5. Croquetes! ostres Isabel, saps que és una d'aquelles receptes que quan veig que les feu penso: "croquetes!!! A veure si en faig un dia d'aquest! A casa ens agraden molt!" però seguidament... ho oblido. No sé... de veritat que les trobo boníssimes: de pollastre com aquestes teves (a punt del pollastre a l'ast els hi dóna un gustet, oi?) o del que siguin però noia, és com si de tan habituals, una no les té en compte. Hi haurem de posar remei aviat!! :D
    Petons i bona setmana

    ResponElimina
  6. una receta muy buena para hacer un dia

    ResponElimina