RECEPTA D'APROFITAMENT
INGREDIENTS:
1/4 de pollastre al ast
400 ml. de llet
40 grams de farina
1 ceba
1 grill d'all
oli
farina de galeta
1 ou
sal
1 albergínia
ELABORACIÓ
Tallar la ceba molt petita i sofregir amb oli.
Picar el pollastre i afegir a la ceba amb l'all picat.
Coure una mica i afegir la farina, deixar torrar una mica.
Afegir la llet a poc a poc i fer una beixamel.
Coure fins que estigui ben espès i es separi de la paella. Abocar a un plat i deixar refredar.
Fer la forma de les croquetes
.
Passar per ou batut i farina de galeta.
Millor deixar-les reposar al frigorífic.
Tallar les albergínies a rodelles, ficar-les amb aigua i sal, 10 minuts. Passat el temps ficar a l'escorredora i arrebossar amb tempura, feta amb aigua freda i farina.
Fregir les croquetes amb l'oli calent, ficar sobre paper absorbent i servir conjuntament amb les albergínies.
Bon profit!!!!!!!
Alguna vegada que ha sobrat pollastre a l'ast he fet croquetes i queden amb un gustet molt bo. També està molt bona la alberginia amb tempura.
ResponEliminaPetons maca!!
Com potser que amb el que m'agraden les croquetes no m'hi posi mai a fer-ne a casa? L'única vegada que les vaig fer, però, recordo haver-les fet amb pollastre a l'ast i van sortir impressionants! I acompanyades d'albergínia, boníssim!! Una abraçada!
ResponEliminaBrutals! Avui ja et dic que a la propera vinc a dinar. Has cuinat el que més m'agrada: les croquetes i les albergínies.
ResponElimina
ResponEliminaIsabel;Les croquetes són entretingudes, però quant començes no saps acabar.
Aprofitament i acompanyat amb les albergínies, començar i no parar.
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Croquetes! ostres Isabel, saps que és una d'aquelles receptes que quan veig que les feu penso: "croquetes!!! A veure si en faig un dia d'aquest! A casa ens agraden molt!" però seguidament... ho oblido. No sé... de veritat que les trobo boníssimes: de pollastre com aquestes teves (a punt del pollastre a l'ast els hi dóna un gustet, oi?) o del que siguin però noia, és com si de tan habituals, una no les té en compte. Hi haurem de posar remei aviat!! :D
ResponEliminaPetons i bona setmana
una receta muy buena para hacer un dia
ResponElimina