truita de patates
3 ous
2 patates mitjanes
1 ceba
sal
1 grill d'all
truita d'espinacs
3 ous
1 bossa d'espinacs nets
alls tendres
1 grapat de panses
1 grapat de pinyons
truita de tonyina
3 ous
1 mica de ceba
2 llaunes de tonyina petites
-------------------
oli
sal
pebre
1 cullerada de maionesa
1 cullerada tomàquet fregit
unes fulles d'amanida
ou filat
SOM-HI
Fer les truites d'una a una, deixar-les refredar i muntar el pastís.
Barrejar la maionesa amb el tomàquet fregit
Sobre una safata, col·locar la truita més consistent, truita de patates.
Sobre estendre amb la cullera, una mica de la barreja de les salses.
Després, la truita d'espinacs, altre vegada una capa fina de les salses.
L'altra truita, la de tonyina, sobre.
Acabar amb una mica d'amanida i amb aquest cas, jo l'he posat ou filat.
Es podem preparar amb antelació i desprès presentar al gust.
De vegades faig el pastís calent, cobert amb una mica de salsa de tomàquet i formatge o
beixamel fina i gratinat al forn.
Les truites les podeu fer de diferents gustos, al vostre criteri (llegum, pernil, carbassó, albergínia.......
Es un entrant, que sempre triomfa ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Hola guapa!! feia temps que no m'hi passejava pels blocs. M'agrada molt el pastís de truites, però no el faig fa temps, crec que per cap d'any ho faré!
ResponEliminaUna abraçada!!
ResponEliminaIsabel; Una bona "torra" de truites per sopar i acompanyar aquests dies de Nadal.
Salutacions Isabel¡¡ :O)