La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 21 de desembre del 2016

SALMÓ AMB MEL I NOUS






    El salmó és, un peix cardi saludable, que es pot cuinar de moltes maneres, per tant, molt recomanable.
 
Ingredients:


Un llom de salmó per persona

 2 grills d'all

1 tassa  (mida cafè) d'aigua

1 cullerada de mel   

oli d'oliva

 Sal i pebre


Som-hi

Tallar els grills d'all a rodelles fines.
Ficar amb una paella amb una mica d'oli.
Quan comenci a agafar color, afegir els filets de salmó, volta i volta i apartar.
Mesclar l'aigua amb la mel.
Ficar la mescla a la paella a on tenim els alls, quan comença a bullir, afegir les nous 1 minut, a continuació els filets de salmó i deixar reduir la salsa.
Servir!!!!!!!!!!!!
Es pot fer amb altres fruits secs, tot depèn del que tinguem al nostre rebost.

2 comentaris:

  1. El salmó es un peix que m'agrada molt i penso que aquesta salsa que has fet amb el seu punt dolç ha d'estar molt bona.
    Petons.

    ResponElimina
  2. El salmó combina molt bé amb ingredients dolços! No ho havia vist mai combinat amb mel i fruits secs! Una recepta ben original i saludable! Una abraçada i bon any nou!!

    ResponElimina