El salmó és, un peix cardi saludable, que es pot cuinar de moltes maneres, per tant, molt recomanable.
Ingredients:
Un llom de salmó per persona
2 grills d'all
1 tassa (mida cafè) d'aigua
1 cullerada de mel
oli d'oliva
Sal i pebre
Som-hi
Tallar els grills d'all a rodelles fines.
Ficar amb una paella amb una mica d'oli.
Quan comenci a agafar color, afegir els filets de salmó, volta i volta i apartar.
Mesclar l'aigua amb la mel.
Ficar la mescla a la paella a on tenim els alls, quan comença a bullir, afegir les nous 1 minut, a continuació els filets de salmó i deixar reduir la salsa.
Servir!!!!!!!!!!!!
Es pot fer amb altres fruits secs, tot depèn del que tinguem al nostre rebost.
El salmó es un peix que m'agrada molt i penso que aquesta salsa que has fet amb el seu punt dolç ha d'estar molt bona.
ResponEliminaPetons.
El salmó combina molt bé amb ingredients dolços! No ho havia vist mai combinat amb mel i fruits secs! Una recepta ben original i saludable! Una abraçada i bon any nou!!
ResponElimina