INGREDIENTS
250 grams farina de rebosteria
200 grams de sucre
2 pomes petites
100 grams de mantega
3 ous grans o 4 petits
100 ml. de llet
1 sobre de llevat Royal
1 cullera petita de mel
1 cullera petita d'aigua
ametlla laminada
SOM-HI
Pelar les pomes i tallar-les a làmines fines.
Separar els rovells de les clares i batre els rovells amb el sucre fins que quedi una crema.
Reservar les clares.
Afegir a la crema de rovells i sucre, la mantega pomada, la llet i batre per què tot quedi integrat. A continuació la farina tamisada amb el llevat i mesclar-ho tot.
Per últim les clares pujades a punt de neu, que les incorporarem amb una espàtula amb moviments suaus de baix a dalt, per tant que entri aire i que el bescuit quedi mes esponjós.
Preparar el motllo, jo vaig fer-lo amb un de plum-cake, engreixat i enfarinat.
Posar al fons del motllo una capa de massa, sobre trossos de poma laminada, mes massa, poma laminada fins acabar amb massa.
Enfornar al forn escalfat per la part de baix, a uns 170ºC. i coure uns 40 o 45 minuts.
Quan sigui cuit pintar amb una mica de mel dissolta amb una mica d'aigua, tirar per sobre l'ametlla laminada, perquè s'enganxi. Tornar a ficar al forn 2 minuts al grill.
Deixar refredar que vagi de gust!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaIsabel; Dos ingredients, que no fallen mai -millor dit,tres- doncs les ganes per menjar-ho né.s un altre...
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Avui he vist uns quants de pastissos de poma, serà un senyal perque en faci un?
ResponEliminaM'agrada molt i té molt bon aspecte.
Petons reina.
Aquesta recepta m'agrada moooolt. Per què serà???? heheh
ResponEliminaPtnts
Glòria
Què bo que deu quedar! una mescla magnífica entre la poma i l´ametlla.
ResponEliminaQuina cosa més bona! Un exemple fantàstic del que a mi em torna boja de veverit! No puc resistir-me a una esponja com aquesta!! 😊
ResponEliminaPoma i ametlles, èxit assegurat! Mèncanten els pastissos de poma de totes les maneres!!
ResponEliminaPetons Isabel!
Quina delícia!!
ResponElimina