INGREDIENTS
250 grams de farina
200 grams de sucre
200 grams de mantega
4 ous
raspadura i suc d'una llimona o mandarina
1/2 sobre de Royal
150 grams de xocolata per decorar
SOM-HI
Barrejar amb un bol el sucre i els rovells dels ous, batre fins que quedi com una crema.
Afegir la mantega pomada i continuar batent, la raspadura de llimona, el suc i la farina tamisada amb el llevat.
Muntar les clares, no massa i afegir a la mescla i amb una espàtula mesclar de abaix a dalt, fins que quedi tot integrat.
Pintar l'interior del motllo de silicona (millor corona) amb un pinzell amb aigua. Abocar-hi la mescla i ficar al microones 6 minuts (potencia 700 w.) + 2 minuts de repòs i 2 minuts mes al micro.
Quan sigui tebi desmodular, regar amb la xocolata desfeta al micro 90 segons.
Però que boooo!
ResponEliminaA casa no ens acaben de convencer els bescuits fets al microones, potser perque no he trobat la recepta adequada perque el que has fet té molt bona pinta.
ResponEliminaPetons.
A mi tampoc em convenç el microones per a coure...però segur que volaria eh? una es llaminera! petó
ResponEliminaJo he fet algun pastis al micro i ha quedat força be, la veritat!
ResponEliminaI aquest te molt bona pinta Isabel
Petons