La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 22 d’abril del 2016

ROSES DE SANT JORDI

 
                            
                             
              
                                         Roses per un Feliç SAN JORDI

 INGREDIENTS
 
1 làmina de pasta de full rectangular 


2 o 3  pomes vermelles


150 ml. d'aigua

100 grams de sucre 


 sucre llustre



SOM-HI

Rentar i tallar les pomes a lamines sense pelar-les.

Posar aigua a bullir amb el sucre a foc suau uns 5 minuts. Afegir les pomes tallades a lamines i coure-les amb el almívar durant uns altres 5 minuts
 
Les escorrem i reservem fins que es refredin una mica.


Mentrestant tallem la làmina de pasta de full a tires de uns 2 centímetres i muntem les roses. tal com us explico a continuació i podeu veure a la fotografia de sota.


Per a fer-ho agafem dos o tres làmines de poma i les fiquem en un dels laterals llargs i sobre sortint una mica. Dobleguem la pasta de full cap a sobre de la poma i enrotllem. Per tal que quedin ben tancades mullem amb unes gotes d'aigua la part final i premem una mica. Anem ficant les roses en un motlle individual, jo he utilitzat els de magdalena i he ficat càpsules de paper per netejar-lo després més ràpidament.


Prees calfem el forn a 180º i les fornegem durant uns 20 minuts o fins que vegem que comencen a daurar-se. Les deixem refredar sobre una reixeta perquè no s'estovin i les empolvorem amb sucre llustre.

A banda de la rosa tradicional, us animeu a regalar aquestes?

Bona Diada de Sant Jordi!!

4 comentaris:

  1. Queden unes roses molt maques i dolces.
    Petons maca.

    ResponElimina
  2. crec que aquest any hem coincidit unes quantes a fer aquestes roses!, són precioses!, jo, en una altra ocasió els hi posaré alguna cosa més, com canyella i potser una mica de crema...les trobo una mica seques...
    Les teves han quedat amb un coloret espectacular!

    ResponElimina
  3. Les vaig fer...una mica diferents perquè hi vaig posqr melmelada de llimona, però bones, bones i van agradar tant que no hi ha foto....per tant no hi ya pist ;-(
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. Les vaig fer...una mica diferents perquè hi vaig posqr melmelada de llimona, però bones, bones i van agradar tant que no hi ha foto....per tant no hi ya pist ;-(
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina