INGREDIENTS
1 col
300 grams carn picada mixta
1 grapat de panses i pinyons
farina
sal i pebre
oli
vi blanc
alls
1 grapat ametlles
SOM-HI
Separar les fulles de la col, treure els nervis més gruixuts i rentar-la.
Posar un cassó amb aigua i una mica de sal a bullir, escaldar les fulles.
Eixugar sobre un drap net de cuina.
Menters, passar per la paella amb una mica d' oli la carn, deixar que es cogui una mica i afegir a la carn picada les panses i els pinyons, salpebrar i deixar coure uns minuts més.
Posar en el centre de cada fulla de col, una cullerada de la carn preparada i embolicar amb la fulla, fent un farcellet
Enfarinar els farcellets i fregiu-los fins que quedin rossos.
Fer una picada amb el grapat d'ametlles i 1 grill d'all.
Col·locar amb una cassola una mica d'aigua i el vi, deixar reduir, afegir la picada i quan comenci a espessir, afegir els farcellets i coure a foc lent uns minuts.
Aquests farcellets es poden fer sense farcir-los, per acompanyament de carn.
No sé que està més bo, si els farcellets en si o la salsa amb la picada d'ametlles.
ResponEliminaPetons.
Deliciós, Isabel, deliciós!!!
ResponEliminaEs un plat que no he fet mai!! Però prenc nota de la recepta, a veure si cau qualsevol dia!!
ResponEliminaPetons Isabel
ResponEliminaIsabel; Com uns canelons farcits,però amb farcellets de col.
La Teresa va donar una ullada a la recepta i em va dir; que l'hi agradava i que podia fer-la quant volgués...
Salutacions Isabel¡¡ :O)