La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 11 d’abril del 2016

FARCELLS DE COL FARCITS DE CARN



INGREDIENTS

1 col
300 grams carn picada mixta
1 grapat de panses i pinyons
farina
sal i pebre
oli
vi blanc
alls 
1 grapat ametlles

SOM-HI

Separar les fulles de la col, treure els nervis més gruixuts i rentar-la.
Posar un cassó amb aigua i una mica de sal a bullir, escaldar les fulles.
Eixugar sobre un drap net de cuina.


Menters, passar per la paella amb una mica d' oli la carn, deixar que es cogui una mica i afegir a la carn picada les  panses i els pinyons, salpebrar i deixar coure uns minuts més.

Posar en el centre de cada fulla de col, una cullerada de la carn preparada i embolicar amb la fulla, fent un farcellet 

Enfarinar els farcellets i fregiu-los fins que quedin rossos.

Fer una picada amb el grapat d'ametlles i 1 grill d'all.

Col·locar amb una cassola una mica d'aigua i el vi, deixar reduir, afegir la picada i quan comenci a espessir, afegir els farcellets i coure a foc lent uns minuts.

Aquests farcellets es poden fer sense farcir-los, per acompanyament de carn. 


4 comentaris:

  1. No sé que està més bo, si els farcellets en si o la salsa amb la picada d'ametlles.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Es un plat que no he fet mai!! Però prenc nota de la recepta, a veure si cau qualsevol dia!!
    Petons Isabel

    ResponElimina

  3. Isabel; Com uns canelons farcits,però amb farcellets de col.
    La Teresa va donar una ullada a la recepta i em va dir; que l'hi agradava i que podia fer-la quant volgués...
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina