INGREDIENTS
llom de bacallà dessalat
1 o 2 grills d'all
1 ceba
1 grapat de cebetes platillo
oli d'oliva
sobrassada
mel
SOM-HI
Desprès de dessalat i escorregut el bacallà, posar amb una cassola l'oli suficient que creiem pugui cobrir el bacallà, escalfar al foc a baixa temperatura fins arribar aproximadament a 60ºC., quan a agafat aquesta temperatura, retirem del foc la cassola i posar dins els talls de bacallà, deixar confitar uns 10 minuts aproximadament.
Sofregí la ceba tallada petita i l'all picadet, quan comenci a agafar color, incorporar les cebes platillo pelades i deixar coure una mica més.
Fer un llit al fons de la safata per anar al forn amb els alls i la ceba sofregits i sobre posar el bacallà escorregut del excés d'oli, una mica de sobrassada d'amunt de cada tall i un rajolí de mel, gratinar al forn poc temps, el suficient per tant que es desfasí la sobrassada.
El contrast es boníssim.
Qué bo aquest plat de bacallà amb el bon gustet de la sobrassada i el dolçor de la mel.
ResponEliminaPetons.
Boníssim!!què bo és el bacallà!!petó
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina