1 pollastre trossejat
oli d'oliva
sal i pebre
1 llimona
herbes optatiu (farigola, romaní)
1 moniato
SOM-HI
Am un bol, ficar 1 cullerada petita de sal, 1 de pebre negre molgut, 2 cullerades d'oli d'oliva i el suc de 1 llimona. Barrejar molt be i sucar els trossos de pollastre.
Ficar amb una safata per anar al forn, que prèviament hem escalfat a 200º amb una mica d'oli i la resta de la barreja del suc de llimona i una mica d'aigua.
Baixar la temperatura del forn a 180º C. i deixar coure. Girar les peces a mitja cocció i deixar fins que sigui cuit. Aproximadament uns 45 minuts (tot depèn del forn). Controlar que no quedi massa sec i si cal afegir unes gotes d'aigua.
Pelar menters tant els moniatos i fer xips amb el pelador, fregir amb una paella amb força oli. Quan siguin fregits ficar sobre un paper absorbent perquè deixi anar l'oli sobrant.
Què originals aquests xips!!!
ResponEliminaA mí el pollastre fet al forn m'agrada molt, quasi sempre el faig amb patates, em sembla una bna idea per variar fer els xips de moniato o de carbassa.
ResponEliminaPetons.
Jo faig moltes vegades el pollastre al forn (mentre es cou em dóna temps a fer altres coses ;D) i el trobo espectacular. Aquest teu, amb aquestes xips de carbassa, agafa un toc innovador i molt de temporada. M'agrada!!
ResponEliminaUna abraçada
Que bo que es el pollastre al forn....i acompanyat d'aquestes xips, es molt millor!!
ResponEliminaPetons Isabel
el pollastre al forn queda super bé, i què còmode de fer... solet s'ho fa tot... i les xips de moniato molt bones!! petó
ResponElimina