INGREDIENTS
1 massa d'empanada o pasta de full rodona
1 bossa d'espinacs frescos
4 alls tendres
50 grams de formatge blau
un grapat de pinyons
passes
sal i pebre i oli
1 ou
SOM-HI
Treure del frigorífic la massa i deixar temperar.
Menters tant, netejar els alls tendres i tallar-lo a trossets petits.
Posar la paella al foc, saltejar els alls i els espinacs.
Afegir-hi els pinyons i unes poques passes, salpebrar i ficar el formatge tallat a dauets.
Estendre la massa, punxar-la i farcir. Amb aquest cas, baix posar el farcit a mitja massa,
per poder tapar-la i donar aparença de cresta gegant.
Amb els dits tapar les bores i pintar amb ou batut.
Ficar al forn ja calent a 170º C , uns 25 minuts fins que quedi daurat.
Això és un panador tunejat!! M.agrada!peto
ResponElimina
ResponEliminaIsabel; Quina empanada més i més contundent¡, Dóna gust arribar a casa i trobar-te amb una sorpresa d'aquestes dimensions tant i tant extraordinària... i farcit amb formatge blau, per dins... el formatge, és la meva perdició¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)
El formatge blau l'hi ha de donar un gustet molt bo a l'empanada.
ResponEliminaQuin bon sopar!!
Una empanada que te d’estar deliciosa, amb els espinacs i el formatge blau que deu potencia el sabor Ummm!!
ResponEliminaPetons