INGREDIENTS
800 grams de supremes de salmó
100 ml.de nata líquida
sal i pebre
oli
anet, farigola, fonoll.....
SOM-HI
Ficar a la safata del forn unes gotes d'oli.
Sobre ficar les supremes netes i sal pebrades, sobre les supremes, ficar una punta de mantega.
Posar al forn escalfat a 180 ºC. ( dalt i baix) .
Ficar la safata amb les supremes sal pebrades al forn de 12 a 15 minuts.
Menters tant, barrejar la nata amb les herbes, desprès dels 15 minuts, treure la safata i tirar la salsa per sobre del salmó, tornar al forn uns 5 minuts mes o fins que veiem que es ros.
Està per sucar-hi pa!!!!!!!
800 grams de supremes de salmó
100 ml.de nata líquida
sal i pebre
oli
anet, farigola, fonoll.....
SOM-HI
Ficar a la safata del forn unes gotes d'oli.
Sobre ficar les supremes netes i sal pebrades, sobre les supremes, ficar una punta de mantega.
Posar al forn escalfat a 180 ºC. ( dalt i baix) .
Ficar la safata amb les supremes sal pebrades al forn de 12 a 15 minuts.
Menters tant, barrejar la nata amb les herbes, desprès dels 15 minuts, treure la safata i tirar la salsa per sobre del salmó, tornar al forn uns 5 minuts mes o fins que veiem que es ros.
Està per sucar-hi pa!!!!!!!
ben fàcil i de segur boníssim!!
ResponEliminael salmó és tan versàtil oi? li pots posar el que vulguis i sempre surt bo! petons
ResponEliminaEl salmó es un peix que m'encanta. Al forn dona molt poca feina i amb aquesta recepta sembla un plat de festa.
ResponEliminaEns veiem en unes hores!!
Quina casualitat, ahir també vaig fer salmó al forn, però en papillote. Sempre el faig al forn, perquè a la planxa em queda tota la casa fent pudor de salmó :9
ResponEliminaM'apunto la teva recepta, amb la nata ha de quedar molt melós.
A mi es la unica manera que m'agrada el salmó fresc. Al forn. El faig d'una altre manera que tinc pendent de publicar. Però haig de provar aquesta.
ResponEliminaPetonets guapa