Un plat tradicional, que últimament s'ha deixat de fer,
i ara en temps de tardor, be força de gust.
INGREDIENTS per a 4 persones
300 grams de fideus nº 3 o 4
4 salsitxes o costella porc
pollastre 1/4
1 ceba
2 grills d'all
1 pastanaga
1 pebrot verd
3 tomàquets madurs
1 l. de brou (pollastre, carn o verdures)
sal
oli d'oliva
SOM-HI
Amb una cassola amb oli es sofregeix primer el pollastre i quan agafi color, les salsitxes, tot tallat a trossos petits i (reservar).
Amb el mateix oli posem la ceba, els alls, el pebrot i la pastanaga tot talladet. Ho deixem coure i afegim els tomàquets ratllats i deixem que es vagi fent fins que quedi tot ben concentrat. Si cal podem afegir menters es cou, una mica de aigua o brou.
A continuació afegir la carn reservada, mesclar i tirar el brou i quan sigui calent, la pasta que deixem coure el temps que aconsella el envàs, tot depenen del gruix dels fideus.
Trèiem la cassola del foc i deixem reposar 5 minuts tapat.
Ostres Isabel, fa anys que no en faig... a casa la meva mare cada setmana en feia... amb la seva costelleta ... Un plat molt bo!! petons
ResponEliminaAquests no els perdono...al contrari de la Teresa jo cada setmana els menjo...de la mama jejeje..costelleta inclosa.
ResponEliminaA casa es un plat que el faig quasi cada setmana, de les poques coses que ens agraden a tots, que ja es difícil.
ResponEliminaPetons maca.
Tens raó que els fideus a la cassola s'han deixat de fer... a casa de petita en menjàvem cada setmana, i jo en canvi no en faig mai. Hauré de posar-hi remei!
ResponEliminam'encanta aquest guisat, i ara és el temps de començar-ne a fer! petons
ResponEliminaEm recorden la infantesa i els àpats familiars, aquests fideus :-)) Quina bona pinta!
ResponElimina